Метан Blau Pharma / Dianabol 50таб х 10мг

35.00лв.

Метан/Metan/Дианабол

Дианабол, познат повече като Метан, e един от най-популярните орални стероиди. В търговската мрежа препаратът се продава под различни имена, но най-познатото е Дианабол. Той е доста известен сред културистите и професионалните спортисти. Този анаболен препарат навлиза в употреба за целите на културизма още през 50-те години на миналия век. Метан е анаболен стероид, използван от културисти в продължение на много години. Той подпомага покачването на мускулната маса и силата.

Метандростенолон намалява нивата на естроген, за да позволи повече тестостеронови хормони да бъдат достъпни за организма. Той стимулира протеиновия синтез, засилва растежа на мускулите и гарантира повишено задържане на азот в организма. Този анаболен стероид се приема на таблетки, което ще Ви спести болезненото поставяне на инжекции. Приемът на този препарат увеличава мускулната сила и издръжливост. Той не позволява на човек да изпитва умора, подобрявайки нивата на спортна активност. Приемащите Метан провеждат по-интензивни и продължителни тренировки и покачват мускулна маса.

Прием и ефекти от Метан

 

При повечето хора разликата преди и след цикъл с Метан е покачване на теглото с 10 килограма в рамките на няколко седмици. Това е една от причините да се смята за един от най-добрите стероиди за мускулна маса. Хората, които приемат Метан бързо покачват маса. По-голямата част от хората, които го използват, се стремят значително да увеличат силата си за кратък период от време. Той се използва за подпомагане изграждането на огромни количества мускулна тъкан. Малко перорални анаболни стероиди постигат подобни забележителни ефекти:

 • Повишено изграждане на мускули, подобрена форма и размер, дълготраен ефект. Тялото Ви изглежда по-мощно и силно.
 • По-голяма енергичност и способност за дълги тренировки. Също така позволява на човек да вдига много повече тежести.
 • Тялото се превръща в мощна машина по време на тренировка, а силата и издръжливостта на натоварване се увеличават.
 • Тялото представя способността да останете фокусирани, докато тренирате. Умственият фокус по време на тренировката е ключов фактор за постигане на целите.
 • Метаболизмът се засилва.
 • Размерът на мускулите се увеличава. Вие изглеждате огромен.

Дозиране на Метан на таблетки

 

Metan се предлага както под формата на инжекционен стероид, така и под формата на таблетки. Медикамент се среща най-често в орален вид, който има кратък живот на полуразпад в организма от 3-5 часа. Не вземайте дневната доза наведнъж. Професионалистите препоръчват ежедневните дози да се разделят на 2-3 приема през деня. Метан на таблетки трябва да се приема с храна, за да се намали, ако е възможно, да се избегне лошо храносмилане.

Стандартният начален цикъл с Метан започва с 20 милиграма дневно в продължение на 8 до 12 седмици. Продължителността не се препоръчва да продължава повече от 12 седмици, поради токсичното действие на препарата върху черния дроб. Дозите обикновено се увеличават до 25 милиграма, максимум до 50мг. дневно.  Не забравяйте, че заплахата от всеки неблагоприятен ефект се увеличава значително с увеличаването на дозата. Само по-опитните могат да експериментират, другите е желателно да се придържат към стандартното дозиране на анаболния стероиди.

Цикъл с Метан на хапчета

 

Приемането на Метандростенолон е доста ограничаващо по отношение на неговата универсалност поради факта, че това е орален, ароматизиращ анаболен стероид. Той е създаден главно за увеличаване на масата и силата за онези, които целят да покачват тегло. Метан е предназначен за онези, които желаят да придобият значителна сила и размери, но не се притесняват от водна задръжка. Препаратът си взаимодейства с ензима ароматаза, като определя естрогенната реактивност, която задейства задържането на вода. Трябва да знаете, че провеждането на цикъл с Метан на хапчета е токсичен за черния дроб.

Цикъл с продължителност около 8-12 седмици, при доза от 30-40 мг на ден може да увеличи мускулната маса с 10-12 кг., с последваща загуба на 2 до 5 кг. след края. Тази загуба може да се сведе до минимум ако цикълът бъде съставен правилно. Анаболната активност на Метан е с 200% повече от тази на тестостерона, а андрогенната е с 50% повече от същия.

Странични ефекти на Метандростенолон

 

Метан е 17-алфа алкиден анаболен стероид и поради това при високи дози токсичността спрямо черния дроб се увеличава. Нараства и степента на ароматизация, съпътстваща повишено проявяване на страничните ефекти:

 • Задържане на вода: Възможно е да се чувствате подути и подпухнали в резултат на водната задръжка.
 • Лоша кожа: Акне и омазняване са негативни реакции, които може да бъдат наблюдавани. В момента, в който спрете употребата на таблетките, отнема време на кожата Ви да се върне към нормални си вид.
 • Растеж на космите: Продуктът може да причини рязко увеличение на окосмяването в областта на тялото и лицето.
 • Увреждане на черния дроб: Метан на таблетки се разгражда от черния дроб и това може да стане причини за увреждане, при продължителен прием.
 • Развитие на гинекомастия: Тялото на мъжа може да реагира отрицателно и да развие натрупване на мастна тъкан около зърната на гърдите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Метан Blau Pharma / Dianabol 50таб х 10мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *