Стромба Blau Pharma / Stromba 50таб х 20мг

55.00лв.

Стромба (Станозолол) е анаболен стероид, получен от дихидротестостерон , наличен в орална и инжекционна форма. Той е универсален анаболен стероид, подходящ за покачване на мускулната маса и за топене на мазнини.

Стромбата също ускорява топенето на мазнините

 

Той е особено популярен във фитнес средите за използването му в така наречения предсъстезателен период.

Трябва да се отбележи обаче, че структурно, инжекционната и оралната стромба са идентични вещества. Инжекционната версия е същата като C17-алфа-алкилирана, затова тя все още показва известна степен на чернодробна токсичност.

 

Особенности

Особеност на този анаболен стероид като производен на дихидротестостерона е в способността му да намалява нивата на SHBG (Глобулин, свързващ половите хормони). Намаляването на нивата на SHBG води до освобождаването на по-свободен тестостерон, който  увеличава силата, либидото и телесната маса.

Този препарат също води до намаляване на нивата на естроген, като по този начин ограничава страничните ефекти. По този начин прекомерният прием на вода няма да бъде проблем при употребата на стромба и когато се приема заедно с анаболни стероиди, които причиняват задържане на вода, той активно помага да се намали този страничен ефект.

Поради високата си анаболна и ниска андрогенна активност, стромбата се предпочита от жените. Този анабол се използва перорално най-често по време на калориен дефицит, ако целта на потребителя е да загуби телесни мазнини.

 

Изчистване на подкожните мазнини със стромба

 

Препаратът помага да се намали количеството на мастната тъкан и да се увеличи липолизата и окисляването на мазнините и, по-важното, помага за поддържането на мускулната маса през това време.

Дефицитът на калории може да доведе до това тялото да влезе в състояние, което използва аминокиселини (мускули) като източник на енергия, което е нежелано състояние, ако това се случи по време на фазата на подготовка за състезание.

Запазването на мускулната маса се дължи на свойствата на стромбата при повишаване на задържането на азот и протеиновия синтез в мускулите.

Също така стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.

Подобрява, не само колечеството, но и качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като ускорява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

Широко се използва във фитнес средите и бодибилдинга, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, анаболният стероид e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, чиста мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 2 до 3 месеца.

Помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите където е необходима повече сила и бързина отколкото маса.

Структурно не ароматизира и не задържа вода, затова не се налага използването на протектори.

 

Дозировка и прием на Стромба (Станозолол)

 

Напълно достатъчна доза е 40 mg всеки ден.

Независимо от нивото на напредналост на човекът, който ползва анаболния стероид, потребителят се съветва, докато инжектира станозолол да приема някаква форма на тестостерон.

 

Винстрол – Стромба (Станозолол) от Alexfit.net

 

Винстрол е много популярен анаболен стероид с интересни свойства. Станал известен на Олимпийските игри през 1988г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. Активното вещество в Винстрола дава високо ниво на растеж на чиста мускулна маса, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции и рядко служи за основа на стероиден цикъл.

Комбинации: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират със следните препарати:

  • Тестостерон пропионат
  • Тренболон
  • Примоболан

 

Странични ефекти и предпазни мерки

 

Разбира се, като всеки препарат, когато не е правилно дозиран или се употребява прекалено дълго време, може да прояви и странични действия. Един от най-големите рискове е „омазняването” на черния дроб, тъй като Станозолол превръща „добрия” холестерол в „лош”. Според едно изследване на испанския фармацевтичен производител ZAMBON, който разпространява Винстрол депо, приемът на 50 мг. Станозолол на всеки 48 часа може да понижи стойността на HDL (липопротеин с висока плътност) с 99%. Ниска стойност на HDL представлява повишен риск за сърдечно-съдовата система, тъй като мазнините в кръвта могат да се отложат по стените и да запушат артериите.

Друг ефект от прекомерната употреба е изсушаването на сухожилията или спорадични ставни болки. За да се предпазите от това е необходимо и препоръчително да приемате допълнително минерали като цинк (Z) и магнезий (Mg).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Стромба Blau Pharma / Stromba 50таб х 20мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *