Тренболон Ацетат Blau Pharma / Tren acetate 10мл х 100мг

80.00лв.

1 флакон: 10мл

Съдържание:

1мл/100мг

Тренболон ацетат е бързодействаща инжекционна форма на мощния анаболен стероид Тренболон. Стероидът  е дериват на нандролона и има силни анаболни и андрогенни свойства. Той е значително по-мощен от тестостерона, както като анаболен, така и като андрогенен агент, макар че везните са наклонени в полза на анаболния му потенциал.

 

Структура и характеристика на Тренболон ацетат

Тренболон е модифицирана форма на нандролона. Той се отличава със създаването на двойна връзка при въглеродните атоми 9 и 11, което предотвратява ароматизацията, повишава афинитета на свързване към андрогенния рецептор и забавя метаболизирането на стероида от организма. В резултат на това тренболон е забележително по-мощен в анаболно и андрогенно отношение, отколкото базовия му нандролон. В този случай тренболонът е модифициран с естер на оцетната киселина в 17-бета хидроксилната група, така че стероидът се освобождава по-бързо от областта на инжектиране.

Странични ефекти на Тренболон ацетат

Тренболон не се ароматизира в тялото и не е измеримо естрогенен. Въпреки това трябва да се обърне внимание, че този стероид има значителен афинитет на свързване към прогестероновия рецептор (малко по-силен отколкото на самия прогестерон). Страничните ефекти, свързани с прогестерона, са подобни на тези на естрогена, включително намаляването производството на тестостерон и ускореното натрупване на мазнини. Освен това прогестините усилват симулирания ефект на естрогени върху нарастването на млечната жлеза.

Оказва се, че съществува силна синергия между тези два хормона до степен, че гинекомастията може да се прояви с помощта на прогестините, без да има повишени нива на естроген. Употребата на антиестроген, който инхибира естрогенната компонента често е достатъчна да смекчи гинекомастията, причинена от прогестационните анаболни/андрогенни стероиди. Обърнете внимание, че прогестационните странични ефекти са по-силно изразени, когато тренболонът се приема съвместно с други ароматизиращи стероиди.

Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, тренболонът е значително андрогенен. Андрогенните странични ефекти са често срещани при употребата на този стероид. Те се изразяват в мазна кожа, акне, окосмяване на лицето и тялото.

Тренболон не е с-17 алфа алкилиран анаболен стероид и не е известно да има хепатотоксични ефекти. Чернодробна токсичност е малко вероятна. Този стероид обаче има високо ниво на резистентност към чернодробнния метаболизъм и са наблюдавани тежки чернодробни увреждания при атлети, злоупотребили с употребата на високи дози.

Всички анаболни / андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни за насърчаване на мускулния растеж, се очаква да потиснат ендогенното производство на тестостерон. След прекратяване на приема на тестостеронови стимуланти естествените нива на тестостерон в тялото се възстановяват за период 1-4 месеца. В експериментални изследвания е доказано, че тренболон потиска гонадотропина приблизително три пъти по-силно от тестостерона, сравнено милиграм за милиграм.

Приложение

Поради кратко действие на ацетатните естери, общата седмична доза се разделя на 2-3 малки. Ефективните орални дози са в диапазона 100-200 мг дневно, приемани за не повече от 8 седмици, за да се сведе до минимум потенциалната хепатотоксичност.

Липсата на естрогенна активност е направила тренболон много привлекателен за състезатели, които се опитват да избегнат задържането на вода. Ефектите на тренболона обикновено са съпътствани със забележителна загуба на мазнини и подобряване на релефа и плътността на мускулите. Въпреки че притежава забележителен „втвърдяващ“ ефект, това не е единствената полза от тренболон ацетата. Той също така е силно анаболен и изграждащите му свойства често се сравняват с тестостерон и дианабол(метан). Въпреки че не е толкова мощен, той е най-анаболният от всички неестрогенни стероиди.

Повечето инжекционни разновидности на тренболона са доста гъвкави и могат да бъдат комбинирани с много други стероиди в зависимост от желания резултат. Тренболон ацетата е много подходящ едновременно като комбинация в стакове за маса и такива за релеф. Някои атлети го комбинират с Винстрол (стромба) и Тестостерон пропионат. Такива комбинации предизвикват още по-голяма плътност и релеф на мускулатурата.

Умерено ефективни анаболи като Deca-Durabolin или Болденон се комбинират с Тренболон за създаване на „златната среда“. Тази комбинация предлага сила и маса, но без излишното подуване, причинено стероиди, които се ароматизират лесно. В стаковете за маса тренболон ацетат се комбинира с Анадрол или Dianabol. Резултатът е бързо и значително увеличаване на малко, но твърда мускулна маса.

Приложение (Жени)

Trenbolone Acetate (Тренболон ацетат) никога не е одобряван за хуманна употреба и не съществуват предписания за неговото приложение. В общият случай този стероид не се препоръчва за употреба от жени за спортни цели поради силно андрогенния му характер и тенденция за проявява на вирилизиращи странични ефекти.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тренболон Ацетат Blau Pharma / Tren acetate 10мл х 100мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *